ANI E ÎN PERICOL!

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene se dovedeşte a fi o adunare (nu vreau să spun adunătură) neinformată şi nedocumentată. Altfel nu îmi pot explica nominalizarea lui Silvian Vasile Ciupercă, preşedintele CJ Ialomiţa şi a filialei PSD Ialomiţa, suspect în mai multe dosare de corupţie, pentru funcţia de consilier al Consiliului Naţional de Integritate care se ocupă de numirea sau revocarea în funcţie a preşedintelui şi vicepreşedintelui ANI. Propunerea a fost făcută de Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene. Decizia halucinantă trezeşte două ipoteze. Prima ar fi aceea că UNCJ probabil îşi are sediul într-unul din numeroasele sate şi comune ialomiţene în care presa locală şi centrală nu ajunge niciodată şi în care se mai votează pe o sticlă de ulei şi un kil de zahăr azvârlite ,,boborului,, înainte de alegeri. Dar, chiar şi unii din satele acestea auziseră că într-o miercuri, cu noaptea în cap, SVC a fost urcat într-o dubă a DNA şi apoi ziarele locale, la care ei nu au acces, au arătat pe larg o parte din motivele percheziţiilor desfăşurate în 30 de locaţii.
A doua ipoteză, conspiraţionistă, spune că în brambureala de după alegeri, PSD urmăreşte plasarea liderilor credincioşi şi devotaţi în scaune şi funcţii cheie, după zicala ,,urma scapă turma,,.
Audierea din Comisia Juridică a Senatului a fost amânată aşa că nu se ştie încă ziua în care Consiliul Naţional de Integritate va fi torpilat cu numirea lui SVC în funcţia de membru. Cert este că deciziile ANI au fost blânde pentru PSD Ialomiţa. Atât vicele CJ Ialomiţa, Muşoiu, cât şi deputatul Ialomiţa, Marian Neacşu au scăpat ieftin. Ieftin de tot! Pentru că şi-a angajat mama la biroul de deputat, Oana Niculescu Mizil a primit trei ani de închisoare cu suspendare, în urma demersurilor ANI. Pentru că şi-a angajat fiica la biroul de parlamentar, Marian Neacşu a fost sancţionat de ANI cu 10 % pe trei luni, adică atât cât m-au sancţionat şi pe mine piticii lui Ciupercă pentru că am spus public că lucrurile nu merg bine în instituţia în care lucrez. Prin urmare contează să ai oameni pe lângă ANI, cu atât mai mult în fruntea ei. Mai bine să se desfiinţeze ANI decât să ajungă Ciupercă în CNI!

2 thoughts on “ANI E ÎN PERICOL!

  1. P.S.D. ar putea să-şi “planteze” oamei de încredere în orice funcţie, fără ca aceştia să aibă niscaiva tinichele de coadă. Aşa cum m-am mai întrebat, oare pesedeul să-şi fi epuizat oamenii valoroşi, fără probleme în Justiţie?! Se pare că da şi, dacă-i aşa, atunci acest partid-mamut va deveni o maimuţică, sau o pisicuţă, precum Victor Ponta în faţa băsescului-şeful escrocilor de toate felurile din România. Ar fi păcat ca în ţara asta să nu existe o “stângă” adevărată, nu una formată din escroci multimiliardari, aşa cum este astăzi.

    • Dragă Sorin,
      PSD nu are oameni valoroşi, ci doar oameni credincioşi care reprezintă interesele partidului oriunde şi oricând. Ciupercă a reprezentat interesele partidului în Ialomiţa şi nu ale ialomiţenilor în politică, economie sau Parlament pe unde a mai fost. Asta e diferenţa! Ei fac politică pentru partid, nu pentru oameni. De aceea, e singurul partid care îşi sarifică ritual şi periodic şeful, pentru că ei au nevoie doar de o mască interesantă să îi reprezinte, în rest caracatiţa trebuie să rămână intactă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.