Iulian Capsali – candidatul familiei românești pentru Alegerile Europarlamentare

Iulian Capsali este unul dintre românii care s-au implicat cu toată energia în viaţa cetăţii româneşti începând cu decembrie 1989 şi până astăzi.

Tatăl a nouă copii crescuţi cu multă jertfă, în spiritul credinței creștinești și cu deschidere spre valorile educației prin școală, Iulian Capsali are conştiința acută că trebuie să lupte pentru viitorul copiilor săi şi al tuturor copiilor din România.

În ce Românie vor trăi aceştia? Românie în care credinţa şi identitatea sunt batjocorite sau într-o Românie firească, o Românie aşa cum o voiau şi așa cum era cea pe care o iubeau înaintaşii noştri? 

Viitorul românilor este din ce in ce mai nesigur în propria lor ţară. Ne creştem copiii, îi educăm, dar ne gândim cu durere că mâine vor trebui să plece în lumea largă pentru a o lua de la zero, pentru că ţara lor nu le-a putut oferi nimic.

Având în vedere toate acestea, 22 de asociaţii reprezentante ale familiei şi societăţii civile româneşti l-au îndemnat şi delegat pe Iulian Capsali să reprezinte drepturile şi interesele familiei din România în Parlamentul European şi, totodată, în mediul public românesc.  

În primul rând, este vorba despre respectarea dreptului părinţilor de a-şi educa copiii potrivit propriei lor tradiţii şi credinţe, lucru precizat de Constituţia României, dar nespecificat în Codul civil românesc şi în legile europene.  

De asemenea, mandatul nostru are în vedere asigurarea unui context economic social, cultural, educaţional şi legislativ care să protejeze familia. Nu în ultimul rând, domnul Iulian Capsali este delegat să contribuie după putere la promovarea acelor legi care vor asigura copiilor noştri posibilitatea de a trăi într-o ţară suverană, în care ocrotirea mediului natural şi educaţional, sănătatea şi viaţa să fie asigurate ca drepturi fundamentale ale cetăţenilor.

Parlamentul European este locul în care astăzi se decide viitorul popoarelor europene. Însă, până acum, majoritatea reprezentanţilor noştri au votat, în cele mai multe cazuri, aşa cum li s-a dictat din culise, mai curând împotriva intereselor familiei, a suveranităţii naţionale, a educaţiei şi sănătăţii poporului român. Cu ajutorul dumneavoastră, vom încerca să adunăm semnăturile necesare pentru participarea lui Iulian Capsali la alegerile europarlamentare şi pentru câştigarea acestui loc în Parlamentul European, unde să ne reprezinte voinţa. 

Doamne, ajută! Toate informațiile sunt pe saitul de campanie: iuliancapsali.ro

Focus pe semnături. Până pe 15 martie trebuie să avem una sută de mii. Așa s-au gândit nomenclaturiștii.

3 thoughts on “Iulian Capsali – candidatul familiei românești pentru Alegerile Europarlamentare

 1. Doamne ajută!

  Mă bucur mult că şi dvs, ca una dintre persoanele la care am aflat nu de puţine ori poziţii echilibrate în chestiunile de actualitate creştină, sunteţi susţinătoare a dlui Iulian Capsali. Cercetez de câteva zile, cel puţin, diversele opinii relative la acest om şi nu am aflat până-n prezent nimic serios care să-l descalifice, ci dimpotrivă.

  În fine, în altă ordine de idei, cred că pierdem mult că nu aveţi şi un cont pe Facebook, vrând-nevrând această platformă (în fond – o junglă) a devenit una extrem de puternică în media alternativă, ori vocea dvs ar trebui să fie auzită şi acolo. Vă ştiu o luptătoare, frontul vă aşteaptă… . Măcar încercaţi.

  Doamne ajută! şi spor duhovnicesc în continuare…

  • Doamne ajută!
   Mulţumesc de sugestie, dar…
   Nu aş avea timp să mă ocup de un cont pe facebook. Am avut unul pe messenger în care nu am mai intrat de peste un an de zile. Cred că e deja dezactivat. D-abia îmi verific zilnic cele trei adrese de mail.
   Dacă peste 10000 de oameni ar strange măcar 10 semnături fiecare, s-ar strange numărul necesar.
   Din păcate, nu e simplu deloc.
   Hristos în mijlocul nostru!

 2. Pingback: PELERIN ORTODOX » Iulian Capsali – candidatul familiei românești pentru Alegerile Europarlamentare

Leave a Reply

Your email address will not be published.