DESPRE COOPERAŢIE LA ,,NAŞUL TV,,

Pe 11 aprilie, de praznicul Sf. Calinic de la Cernica, protectorul Bucureştilor, la Naşul Tv s-a vorbit despre cooperaţie, o posibilă soluţie economică pentru România. Au participat Viviana Vasile care ne-a vorbit despre situaţia actuală a cooperaţiei din România, Eugen Bădăuţă care avea foarte multe date despre cooperaţia din Europa şi Canada şi subsemnata, despre cooperaţia istorică românească. Despre acest subiect, nou pentru cercetarea românească, am vorbit şi cu alte ocazii drept pentru care am ocupat nepermis de mult spaţiu în emisiune. Sper totuşi că emisiunea a trezit interesul pentru acest sistem economic specific României anilor 1864-1947 şi aproape inexistent azi. Doamne ajută!

Emisiunea poate fi vizionată la adresa de mai jos. Se află difuzată în prima parte a emisiunii, după care urmează partea a II-a cu Andreea Paul pe care o vedeţi în imagine.

http://www.nasul.tv/2013/04/11/nasul-11-aprilie-2013/

4 thoughts on “DESPRE COOPERAŢIE LA ,,NAŞUL TV,,

  1. Pingback: PELERIN ORTODOX » DESPRE COOPERAŢIE LA “NAŞUL TV”

  2. Fantastic–felicitări! E foarte bine că o nouă cale economică îşi găseşte un mesager ca dvs. Sper că Naşul va da urmare ideii sale de a continua în mod regulat discuţia pe această temă.

  3. Pt. Alin Voicu,

    Vă mulţumesc frumos! Şi eu sper ca Naşul să se ţină de cuvânt. Ar fi multe de spus şi de descoperit lumii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.