SĂ O AJUTĂM PE DANIELA

Ma numesc  Simion Daniela, nascuta la data de 14 iunie 1991 in Slobozia,  actualmente studenta la Academia de studii economice, facultatea de Administratie a afacerilor cu predare in limbi straine, filiera franceza, anul II, invatamantul bugetar, cursuri la zi.
Am terminat prima sesiune a anului II cu bine, fiind a 3-a de pe filiera franceza, doar ca … dupa aceasta au aparut probleme grave legate de sanatate. Nu m-am gandit ca va fi ceva rau. Am presupus ca am avut parte de ceva mai mult stres din cauza acumularii oboselii din sesiune. De grija ca nu-mi gasesc leacul m-am dat peste cap. Nu puteam dormi orice medicament as fi luat. Aveam intotdeauna stare de oboseala, aveam mancarimi groaznice ale pielii, fara a fi vorba de o problema dermatologica. Am fost la foarte multi medici, am facut analize si le-am tot repetat timp de 2 luni, dar nimeni nu mi-a confirmat vreun diagnostic important. Am facut perfuzii timp de 10 zile, din cauza faptului ca eram foarte slabita, scazusem in greutate 8 kg intr-o singura saptamana, dar nu au avut niciun efect. In continuare ma simteam rau, iar medicamentele de somn, recomandate bineinteles de medic psihiatru, nu  isi faceau efectul la mine.
Am hotarat sa merg la Craiova si gratie unui domn doctor, caruia tin sa ii multumesc foarte mult, mi-am repetat a 3a oara analizele si am facut si un CT (tomograf). In urma rezultatului m-au trimis de urgenta la Spitalul universitar de urgenta Bucuresti.  Acolo m-au diagnosticat ca fiind suspecta de leucemie.
Imi era foarte rau , eram bulversata, imi era imposibil sa inteleg ce mi se intampla. Am crezut ca-mi pierd controlul cand am aflat. Cand m-am simtit mai binisor, am cautat pe internet si am citit despre acest diagnostic. M-a socat mai rau, nu stiam cum sa reactionez. Mi-am amintit ca Tatal Ceresc  pentru a ne intari in virtute, ne trimite nu numai bucurii, ci si suparari, si de aceea nu voi dispera ca a venit acest necaz. Dimpotriva l-am primit cu liniste, supunere, ca fiind trimis de Dumnezeu. Stiu sigur ca suferintele prin care am trecut si trec ma purifica, ma fac mai puternica si stiu sigur ca tot El ma salveaza. Am simtit asta si stiu ca gandurile pozitive m-au inaltat si ma inalta. M-am rugat la Dumnezeu si Maicii Domnului sa-mi dea putere sa trec peste toate suferintele mai usor pentru a putea lupta cu aceasta boala. Totdeauna trebuie sa nu vreau altceva inainte de toate decat « sanatate ».  Recunosc ca am fost luata pe nepregatite si nici in visele mele de cosmar n-as fi crezut sa trec prin asta. Norocul meu a fost ca toti cei dragi mi-au fost aproape, parintii mei pe care ii vad ( chiar daca nu arata) cat de mult sufera, rudele apropiate. Dar nu a clacat nimeni. Toti s-au implicat si ma ajuta.
La spital mi s-au repetat analizele si alte controale mai amanuntite, decizia medicilor fiind sa fiu operata imediat a 2a zi la prima ora pentru scoaterea apei de la inima, apei si o parte din tumoarea de la plaman pentru biopsie si la gat pentru scoaterea unui ganglion pentru biopsie. Dar din cauza unor complicatii, operatia a durat 5 ore si medicii au renuntat la cea dea 3a interventie la inima datorita organismului care era posibil sa nu mai faca fata. Mi-am petrecut urmatoarele 3 saptamani in spital fiind drenata timp de 12 zile, tintuita la pat si avand aceleasi simptome de mancarimi si insomnii. Dar parintii, prietenii si rudele mi-au facut sfintele sarbatori de florii si paste mai frumoase. Intr-o saptamana urma sa aflu rezultatul biopsiei.
Diagnosticul :
1. Limfom Hodgkin clasic tip celularitate mixta
2. Chimioterapie pentru tumori
3. Pleurezie stanga in cantitate importanta
4. Sindrom inflamator biologic
 
 
Mi s-au procurat foarte urgent unul din medicamente (care in spital nu exista) pentru a intra pe citostatice. Acesta a fost trimis de o familie din Germania, carora nu stiu cum sa le multumesc pentru ajutor (costul fiind de 800 euro).  Le sunt recunoscatoare si celor care au luat legatura cu acestia.
Medicii din nu mi-au dat nici 2% sanse cand au vazut analizele. Toate rudele s-au rugat pentru mine si Bunul Dumnezeu si Maica Domnului mi-au dat sansa de a-mi reveni de fiecare data. Este foarte greu sa lupti cu astfel de boala si tot efortul meu trebuie sa fie indreptat doar spre vindecare.
Sunt constienta ca nu am decat sa imi inghet anul II de facultate si voi continua sa ma gandesc abia dupa ce imi revin.
Sunt sigura ca puterea divina ma va ajuta.
La inceputul lunii Iunie voi incepe cea de-a 3a serie de citostatice. Acum am reusit , fiindu-mi putin mai bine sa imi fac un cont in lei si in valuta si sa fac un apel la cei cu suflet care ma pot ajuta.
Spre nefericire sunt multi care nu au o situatie financiara foarte buna, iar eu nadajduiesc ca sunt multi oameni cu suflet mare.
Eu imi cer iertare ca am scris aceste randuri, unde am aratat suferinta  prin care trec la nici 21 de ani. Mai rau este ca nici parintii mei nu au o situatie financiara buna care sa imi ofere tratamentul si alimentatia corespunzatoare. Mama mea este pensionata pe caz de boala facand interferon de 6 ani si in ciuda bolii nu s-a dezlipit de mine de cand m-am internat (4 aprilie). Tatal meu munceste pentru un salariu mic, iar tratamentul meu depaseste cu foarte mult veniturile parintilor mei.
Daca cineva doreste sa ma ajute, ii rog sa utilizeze contul meu

Ron RO54BACX0000000756853000

Euro RO27BACX0000000756853001

Usd RO97BACX0000000756853002

Banca Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Bucuresti Eroilor Br

Multumesc din suflet tuturor celor ce inteleg suferinta mea si ma voi ruga Bunului Dumnezeu sa le dea sanatate si sa le dea inapoi inzecit acest ajutor.
 
Cu stima si respect,
 Simion Daniela 

Leave a Reply

Your email address will not be published.