CAMPANIA DE DEMORALIZARE A ROMÂNIEI

CAMPANIA DE DEMORALIZARE A ROMÂNIEI –astaeromania

După 20 de ani de război subteran economic, psihologic, moral şi axiologic un nenorocit de site aparent anonim îşi propune să vadă care mai este nivelul de rezistenţă al românilor. Adică dacă vor emigra cu toţii sau vor mai rămâne ici şi colo, minorităţi, enclave. Au procedat ca pe câmpul de luptă, unde dacă vezi un inamic căzut îi dai un şut în cap să vezi dacă mai trăieşte.

Aşa că au trântit şapte înjurături de genul ,,românii nu au valoare,, şi acum aşteaptă pe un fond funebru să vadă cine le răspunde. Deja au stârnit reacţii.
Dacă înjurăturile ar fi avut semnul întrebării la sfârşit era posibil să fi primit un răspuns de la radio Erevan. Asta e partea vizibilă a afacerii.

În realitate pare să fie altceva. Propoziţiile nu au semnul de întrebare la sfârşit. Deci nu sunt întrebări. Par să fie expresii cu mesaj subliminar. Amplasate în locuri vizibile ele devin mesaje ale unui război psihologic clar. Ştiti bine că la intrare în Infern se află lozinca ,,Voi care intraţi aici, lăsaţi orice speranţă,,. Pe acelaşi principiu infernal au debitat şi ei ,,Românii nu mai au speranţă,,. În timpul războaielor se lansează zvonuri demolatoare, de genul ,,Războiul e pierdut,, cu scopul demoralizării populaţiei.

Ca să mai înveselim atmosfera vă amintesc că nu este primul caz de atentat asupra demnităţii naţionale a românilor. Poate după avalanşa de clipuri antiromâneşti, inclusiv oficiale, dacă ne referim la cele turistice de tip ,,land of choice,, cu acelaşi slogan ,,asta e România,, aţi uitat că mai există şi aşa ceva. Demnitate naţională!
Şi, că veni vorba de radio Erevan, să vedeţi ce videoclip de promovare a turismului au armenii. L-am postat după videoclipurile oficiale ale României.



Leave a Reply

Your email address will not be published.