MAREA BÂLBÂIALA. RO


MAREA BÂLBÂIALA. RO

Sunt convinsă că după ce au văzut componenţa noului guvern, 50,33 % dintre români au dat în bâlbâială. Fenomenul, chiar dacă nu e recunoscut oficial, se resimte. Singurul remediu este, pe lângă pocăinţa pe blog, acela de a sta într-un picior cu mâinile întinse lateral, cu ochii ţintă la un BEC incandescent şi a spune de 100 de ori ,,Sunt un prost,,!. Dar fix de 100 de ori. Dacă te încurci sau greşeşti, te bâlbâi la numărătoare, o iei de la capăt. Şi nu ai voie, cu nici un chip, ca atunci când ajungi puţin peste 30 să sari la 50. Scăparea e fatală. Rămâi bâlbâit toată viaţa.
Şi mai e un risc foarte serios. Bâlbâiala e nimic. După ea, vine chelia. Se ştie că atunci când admiri pe cineva, începi să semeni cu el. Aşa că, în curând, o ţară de chelioşi. Să ziceţi mersi, dacă veţi rămâne chei doar la buzunare.
In fine, revenind la lucruri serioase, era de aşteptat ca un individ care a trădat un milion de creştini, să trădeze şi 5 milioane de români. Când porţi semnul trădării pe frunte, asta e o bagatelă. Să nu ziceţi că nu v-am zis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.