UN PREŞEDINTE CARE NU ARE SIMŢUL ISTORIC AL TIMPULUI NU MERITĂ SĂ FIE PREŞEDINTE

Aflu de pe un blog creştin că militanţii anti-cip ar fi iniţiat o campanie de susţinere a preşedintelui Băsescu chiar pe site-ul lui. Ceva în genul că, dacă îl vom vota, va aproba referendumul privitor la actele biometrice. Asta se cheamă ŞANTAJ. In primul rând că:
1) Referendumul era dreptul poporului român, drept călcat în picioare de guvernul Tăriceanu sub privirile impasibile ale preşedintelui Băsescu. A tacut malc, desi pana atunci facea galagie si pentru aerul respirat de Parlament si Guvern.
2) Băsescu a refuzat referendumul cerut de un milion de români.
In concluzie, Băsescu ne-a trădat de două ori. Ce mai vrem? Să ne trădeze şi a treia oară?
Referendumul a fost la mâna lui. Clipa a trecut! Acum, Basescu e la mâna noastră. Mai vrea o a treia şansă? Eu zic să îi dăm o pauză. Pe turceşte, cuvântul se traduce prin superbul ,,Sictir,,.

A se vedea si:
BASESCU A TRADAT UN MILION DE CRESTINI. SA NU-L VOTAM!
Din punct de vedere politic, ma abtin

7 thoughts on “UN PREŞEDINTE CARE NU ARE SIMŢUL ISTORIC AL TIMPULUI NU MERITĂ SĂ FIE PREŞEDINTE

  1. nu uitati ca se poate organiza si in turul doi un referednum, iar daca iese presedinte, in urmatorul mandat. Trebuie ca noi sa ne sustinem cauza pana la capat. Asa e intr-o democratie. Puterea trebuie sa ne apartina. Sa nu-l lasam pe presedinte sa faca ce vrea el, oricare ar fi acesta. Dar daca stam si doar criticam, nu ajuta la nimic.. trebuie unitate

  2. Buna Emilia.In caz ca citesti ce a afisat adminul apologeticum-ului dupa tine te lamuresti absolut definitiv asupra adevaratelor sale intentii ale Apologeticum.Cred ca sint intr-ureche cei care inca mai asteapta de la basesc vreo tresarire de bun simt.M-am tot intrebat pe forumul lor de ce trebuie organizat un referendum care oricum va fi masluit.Am primit replici naucitoare prin infantilismul lor.Am postat propriile idei despre iesirea din periculoasa situatie a cipului adica ceea ce trebuie intreprins .Am impresia ca vorbesc singur.Totul pina in ziua de azi.Pentru mine este clar.A devenit azi clar ca adminul cel putin este in eroare tragica.Eu cred ca multe din site uri amesteca voit sau nu adevarul cu minciuna .Nu se unesc miscarile ,atitudinile anti cip fiecare pentru el .Unele siteuri sint special create pentru demoralizare ,dezinformare ,induc false, p[iste fale pericole imaginare care mascheaza adevaratul si iminentul pericol .O mare dezamagire apologeticum.

  3. Buna Emilia ,este groaznic ce se intimpla cu adminul apologeticum.Pacat ca este in mare mare eroare.Cum poate sa ceara unui om care a dorit legalizarea prostitutiei si drogurilor usoare sa fie ajutorul nostru impotriva pecetluirii?Postarea lui pe site apologeticum este absurdul maxim.Tu ce zici?

  4. Pt. Apologeticum,
    Mantuitorul ne-a spus ca cine nu-i cu noi e impotriva noastra. Basescu a fost impotriva crestinilor prin tacerea complice atunci cand marsaluiau homosexualii pe strazi, cand s-a cerut scoaterea icoanelor din scoli, cand copii ne-au fost vaccinati la scoala fara ca noi sa stim, cand guvernul a adoptat legea actelor biometrice fara consultarea poporului, cand a refuzat referendumul cerut de un milion de romani. Deci, cu un asemenea individ nu se negociaza. Il dam la o parte si ne rugam la Dumnezeu pentru un presedinte crestin.

  5. Pt. Vali,
    Nu vreau sa il judec pe Apologeticum. Poate este victima prieteniei pentru anumite persoane. Dar stiu ca, daca cel mai bun prieten sta intre mine si Dumnezeu trebuie sa il dau la o parte si sa ramin cu Dumnezeu. Prin profetia lui Ioan, Dumnezeu a vrut sa ne fereasca de pecetluire. Altfel nu ne-ar fi avertizat. Basescu nu a fost si nu va fi de nici un folos cauzei crestine. Ne-a dovedit-o in repetare randuri. Ce mai asteptam? Jos cu el. Cand e vorba de cauza crestina nu incape politica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.