Dacă noi nu luptăm pentru normalitate, vor lupta alţii pentru decretarea anormalităţii ca stare de normalitate

AM ÎNŢELES CĂ  CĂ TERMENUL  DE STRÂNGERE A SEMNĂTURILOR S-A PRELUNGIT PÂNĂ PE DATA DE 24 MARTIE. DE ACEEA AM PRELUAT  APELUL DE MAI JOS. AR MAI FI O SĂPTĂMÂNĂ.

 Frați români,

În acest moment candidatura lui Iulian Capsali la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 este încă incertă. În câteva săptămâni am reușit să strângem împreună doar o parte din cele 100.000 de semnături necesare – aproximativ 65.000. Practic mai avem la dispoziție 5 zile pentru strângerea restului de semnături necesare susținerii candidaturii domnului Capsali la alegerile europarlamentare.

Acesta este momentul în care putem dovedi că familia are un cuvânt de spus în societatea românească!

Vă rugăm să trimiteți urgent listele de semnături pe care le-ați completat deja, iar dacă puteți strânge mai multe semnături vă rugăm să le trimiteți prin curier rapid, la adresa Cabinet de Avocatură Benea Mihnea Alexandru, Șoseaua Iancului, Nr. 82-84, Sector 2, cod 021727, OP. 39 , București, astfel încât să ajungă la noi până cel târziu pe 22 martie. Listele trebuie să aibă completate toate rubricile. Pentru eficientizarea colectării semnăturilor ar fi ideal ca persoana care colectează semnăturile să completeze toate rubricile, iar persoanele care susțin candidatura lui Iulian Capsali doar să semneze.

 Mai avem 5 zile în care putem înclina balanța în favoarea noastră.


 

Continuare la IULIAN CAPSALI

2 thoughts on “Dacă noi nu luptăm pentru normalitate, vor lupta alţii pentru decretarea anormalităţii ca stare de normalitate

  1. Avanseaza catinel…Ajunsese la 83.000 pe 21 cand am primit un alt apel cu data extinsa pina pe 26 martie. Nadajduiesc ca la Marsul pentru viata s-ar mai fi strans cele necesare! Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.