UN RĂSPUNS CU CÂNTEC. FRAIERII CAD PENTRU CĂ NU SE POT PRINDE

Aşa cum spuneam în ,,Intoxicaţia cu ciuperci,, şi ,,Lipiciul de ciupercă,, CJI îmi datora un răspuns la memoriul depus de mine în urmă cu şase luni. In sfârşit, răspunsul a sosit! Dar, ţineţi-vă bine, nu se referă la memoriul meu, ci la…persoana mea! Evident că, nu am disperat. In România, o aşa întâmplare e frecventă de vreme ce s-au făcut şi ..balade,, pe tema asta. Bine spunea Sagace ,, fraierii cad pentru că nu se pot prinde,,.

8 thoughts on “UN RĂSPUNS CU CÂNTEC. FRAIERII CAD PENTRU CĂ NU SE POT PRINDE

  1. Imi pare rau ca nu retin dictonul exact “denigrati, denigrati ceva-ceva tot ramane” citit pe unele bloguri ca strategie de “comunicare” in media de tip bolsevic. Deci nu dam raspuns la probleme, le ignoram si cand buba se sparge aratam inclusiv cu dovezi (de la oameni speriati, santaja-bili/ti) ca ceva nu e in regula la cap sau la capitolul de pregatire profesionala a celui care le-a sesizat. Ce e diferit de ceea ce stiam de dinainte de 1989? NIMIC. Si cine spunea ca a fost Revolutie in Romania?!? Revolutie o sa fie cand timpenii ca acestea nu se vor mai petrece, cand oamnii vor intelege si vor respecta persoana celuilalt. Din fericire mai exista intotdeauna ceva care le incurca socotelile unor asemenea oameni. Intotdeauna mai apare ceva. Ca nu mor caii cand vor cainii….Si nici florile nu cad cand vor ciupercile…

    • Mulţumesc Daniel! Ştiu că doar oameni ca tine care cunosc racilele sistemului în care muzeistica românească este silită să funcţioneze, pot aprecia cu adevărat situaţia în care mă aflu. Doamne ajută!

  2. Mult noroc in lupta cu avortonii ,,politicii ialomitene” . Admir taria dumneavoastra de caracter . Nicolae Balanga (fost Lazar Nicolae) .

    • Multumesc, Nicu! Să ştii că de multe ori mă gândesc la cei care, deşi aveau studii în domeniu şi erau pasionaţi de istorie, nu au avut şansa de a-şi împlini vocaţia. Mai bine zis nu au avut pile şi relaţii la ,,avortonii politicii ialomitene,, cum le zici tu. Să ne ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.