SCANDALUL DE LA MŢR

Nepoţii ţăranului studiat, cercetat, aclamat şi sărbătorit la Muzeul Ţăranului Român au tranşat definitiv problema implicării muzeului strămoşilor lor în ceea ce se cheamă ,,Luna istoriei LGBT,,. Cine îşi putea imagina că în sala Horia Bernea de la MŢR se poate viziona un film despre două lesbiene? Doar dracul, evident, personajul cel mai lipsit de realism din tot Universul!
In timp ce o mână de aiuriţi se pregăteau să vizioneze filmuleţul vieţii lor, persoane de la mai multe asociaţii creştine au intrat în sală şi i-au invitat ad-hoc la un schimb de opinii culturale. Ce s-a întâmplat, vedeţi mai jos!
Evident, scandalul s-ar fi putut evita dacă MŢR s-ar fi retras la timp şi ar fi dat un răspuns favorabil memoriului semnat de peste 20 de asociaţii creştine care i-au cerut retragerea din proiect.Cu atât mai mult cu cât cererea era îndreptăţită de realitatea istorică. ,,Isteria LGBT,, nu a avut nici o legătură cu istoria ţăranului român creştin.
Toată vina aparţine, se pare, domnului director V. Niţulescu. Deşi a lucrat în tinereţile lui la muzeul unde lucrez şi eu şi de unde a plecat la minister, nu pot afirma că îl cunosc. Ştiu doar că îi lipseşte din vocabular cuvântul ,,Nu,,. Iar în faţa LGBT se pare că trebuie să ştii să baţi şi cu pumnul în masă, nu doar să spui ,,Nu,,.


Filmulet preluat de la Victor Roncea

2 thoughts on “SCANDALUL DE LA MŢR

  1. Muzeul Țăranului Gay Eurocrat!
    Filmul care ar fi trebuit difuzat miercuri la MȚR este un film american în care două actrițe celebre joacă rolul unui cuplu de lesbiene care în ele din urmă ajung să aibă un copil.
    În Statele Unite lansarea fimului a provocat multiple controverse, dreapta conservatoare neezitând să catalogheze filmul ca fiind unul îndreptat împotriva familiei .
    Protestele, mult mai vehemente decât cele de la MȚR, au ajuns până acolo încât întreaga industrie a fimlului a fost acuzată că lucrează la subminarea familei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.