INCEPE LUNA ISTERIEI HOMOSEXUALILOR

Un viciu vechi în haină nouă

Luna februarie a fost declarată luna istoriei homosexualităţii, mai corect spus a propagandei acestui  viciu care a pus stăpânire peste Europa. Că este un viciu a dovedit-o clar cercetările americane în domeniu, pe baza cărora homosexualii au fost scoşi din armata americană. Că aceste cercetări au ajuns la aceeaşi opinie pe care o aveau creştinii de 2000 de ani încoace şi aceea că homosexualitatea este un viciu este o dovadă în plus a infailibilităţii adevărului creştin. Dar să revenim la viciul vechi în haină nouă.

Adică în timp ce fumatul, alcoolismul, consumul de droguri încep să fie diminuate drastic datorită efectelor  nocive asupra sănătăţii şi relaţiilor interumane, un alt viciu, de-a dreptul demonic,  este promovat cu precădere în rândul tineretului.

Că este un viciu ne-a dovedit Dumnezeu încă de la bun început. Dacă ar fi fost o determinare genetică Dumnezeu nu ar fi lovit Sodoma şi Gomora. Dacă ar fi fost o boală psihică, cum se consideră uneori, Hristos nu ar fi închis sodomiţilor drumul spre  Împărăţia Cerurilor. Este un viciu, adică o alegere personală. Ca orice viciu poate produce dereglări ireversibile, tulburări de comportament şi boli. Dar, ca orice viciu poate fi învins. In nici un caz promovat în instituţii mari ale Statului cum sunt muzeele şi facultăţile. De ce? Pentru că acest viciu se hrăneşte din propagandă. Un fumător poate fuma singur. Un alcoolic bea, de regulă, singur. Deasemenea,  drogaţii nu au nevoie de nici o companie. Homosexualii însă,  sunt cu totul altceva. Ei au nevoie de parteneri, greu de găsit într-o lume  normală de bărbaţi şi femei. Aşa că, distrug mintea tinerilor.  Cum fumătorii nu se pot abţine să fumeze în public sau alcolicii care umblă pe două cărări, aşa şi homosexualii de câte ori se află în public încearcă pe toate căile să se promoveze. Mărturie în acest sens pot depune cei care au colegi de muncă homosexuali sau studenţii care au nefericirea de a avea un profesor homosexual şi care la orice curs le aminteşte că este homosexual, ca o invitaţie continuă la starea lui. Este de-a dreptul scandalos!

O istorie lungă şi urâtă

Istoria lor nu este recentă aşa cum pretind în filmele propagandistice pe care le vor derula în curând. Au o istorie foarte veche şi… urâtă. Poate acesta a fost şi  unul din motivele pentru care cultura creştină îi respinge categoric. Istoria lor începe cu Sodoma şi Gomora şi continuă în unele culturi antice, printre care şi în cultura romană. Nu întâmplător în anii de criză ai Imperiului Roman pe tronul imperial se aflau împăraţi homosexuali. Creştinii şi homosexualii s-au mai întâlnit de-a lungul timpului. Vă amintiţi de nemernicul împărat Nero, cel care a dat foc Romei şi apoi a început să-i prigonească pe creştini, aruncându-i fiarelor sălbatice. Să vedeţi ce spun izvoarele istorice despre Nero. Cităm din lucrarea De Caesaribus:

,,Toţi aceştia despre care am tratat mai sus pe scurt, dar în special cei din familia Caesar-ilor, au fost atât de instruiţi în materie de literatură şi elocinţă încât, dacă toate viciile lor n-ar fi întrecut prea mult măsura, cu excepţia doar a lui Augustus, atunci talentele lor extraordinare ar fi reuşit să le estompeze ticăloşiile lor mărunte,, (VIII, 7, p.67). Şi într-adevăr a fost prea mult pentru senatul roman să ofere zestre unui împărat ca Nero care ,,a ajuns până acolo încât necruţându-şi nici ruşinea sa şi nici pe a altora, lăsându-se împopoţonat din cap până în picioare în genul fetelor care se căsătoresc, să i se ceară să i se aducă de mână pentru patul nupţial, unul dintre acei ciudaţi însoţitori ai săi, după ce în prealabil fusese dată şi o zestre în faţa senatului, şi toate acestea într-un moment în care toţi, conform obiceiului, participau la festivitate,, (.(A.E. Victor, De Caesaribus, V,17, editia Gh. I Şerban, Muzeul Brăilei, Ed. Istros, 2006, V, 5, p.59).

Că până şi romanii păgâni  ştiau că homosexualitatea este un viciu, înaintea cercetărilor americane recente, o dovedeşte un alt citat din  opera  lui  A.E. Victor, un om care deşi păgân avea o morală foarte sănătoasă:

,….un stat, graţie virtuţilor conducătorilor săi, poate fi lesne ori înălţat, ori adus la disperare, şi că aceeaşi republică poate să fie târâtă în prăpastie de viciile aceloraşi conducări, chiar şi atunci când a devenit suficient de puternică. ,,

Creştinii au dreptul…creştinii au obligaţia

Creştinii au dreptul să îşi apere valorile şi tradiţia, principiile care stau la baza credinţei şi culturii lor.  Şi acest drept este unul constituţional. Creştinii au obligaţia în faţa lui Dumnezeu să ia atitudine.Se spune că trebuie să urâm păcatul şi să iubim pe păcătos. Dar nu pe orice păcătos, ci doar pe cel care se pocăieşte, adică se rezideşte în numele lui Hristos. N-avem ce dragoste purta unor păcătoşi care se scaldă în duhoarea lor şi o împrăştie şi la alţii. Nici Dumnezeu nu îi iubeşte pe toţi păcătoşii. Dar, nici nu acceptăm ura. E un sentiment toxic sufletului omenesc. De aceea,  atitudinea  este singura soluţie. In atitudine nu există nici dragoste, nici ură. Atitudinea este apărare. Atitudinea este starea firească a creştinului.  Aşa  să ne ajute Dumnezeu!

3 thoughts on “INCEPE LUNA ISTERIEI HOMOSEXUALILOR

  1. AM doar o singura intrebare: unde ai citit ca s-au scos homosexualii din armata americana, Emilia? Eu stiam ca s-au oficiat si casatorii civile (civil unions) in 2012 spre sfarsit in capelele americane militare si in 2013 chair ca s-au despagubit ceva militari care au fost dati afara din serviciul militar pe criteriul acesta. Deci afirmatia ma cam surprinde un pic dar am nevoie de informatie doar ca sa ma documentez pentru mine. Multumesc. E ocrunt ce s eintampla la MTR…cristina

  2. Poate activistii anti-homosexualitate ar trebui sa puna accentul pe faptul ca homosexualitatea este boala psihica. Ei, homosexualii, au inceput prin a scoate homosexualitatea din nomenclatoarele de boli psihice. Asadar, tot acolo ar trebui atacat de catre anti-h. Nu ar trebui sa se bata monede pe aspectul religios al problemei, pentru ca procedand asa rezulta ca ei sunt niste normali, cu care o religie are ceva de impartit. Pe acest tipar, ‘ei’ au dezvoltat un discurs cu care pot foarte eficient sa contracareze acest atac.
    Sa se faca publice mizeriile pe care le practica acesti indivizi, crimele oribile care se petrec in comunitatile lor (vezi ioan luchian mihalea), toata promiscuitatea, bolile, fizice si psihice, la care se expun practicand acest mod de viata.

  3. @Nudauniciunnume,

    Homosexualitatea nu este o boală psihică, ci doar un viciu foarte grav. Ca orice viciu afectează voinţa, perturbă activitatea normală a organismului, poate produce îmbolnăviri, inclusiv de natură psihică. Dar, acestea sunt secundare şi nu sunt cauza homosexualităţii. Repet, este un viciu. Anticii îl considerau aşa şi cercetările recente îi confirmă. Cauza viciului poate fi orice: şoc, traumă psihică, scădere a voinţei etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.