AFR avertizează: Homosexualii racolează copii în şcolile din România

Alianţa Familiilor din România (AFR)  preluând un articol de la Război intru Cuvânt avertizează asupra scandalului de la Colegiul ,,George Coşbuc.

Homosexualii racoleaza copii in scolile din Romania. Aceste lucruri respingatoare au venit acum si in tara noastra. Copiii au fost dintotdeauna tinta homosexualilor, iar scoala este cea mai buna pepiniera pentru activistii lor. De anul trecut, homosexualii au prins un cap de pod la colegiul George Cosbuc din capitala, deruland activitati propagandistice printre elevi, sub masca tolerantei si a diversitatii. Au gasit o profesoara pe care au motivat-o cum trebuie, prin intermediul Consiliului Britanic, iar aceasta profesoara a devenit omul lor din interior. In acelasi timp, conducerea liceului este santajata subtil ca sa nu opuna rezistenta, fiind amenintata cu „discriminarea”. Anul acesta insa, un parinte crestin care are copilul la aceasta institutie a comentat. Intrucat cei din conducerea liceului nu i-au raspuns, parintele s-a adresat Ministerului Educatiei si presei. A urmat o discutie publica si, in prezent, o ancheta. Homosexualii au sarit in sus, miza fiind foarte mare pentru ei: daca pierd acest liceu, li se vor inchide toate usile scolilor din Romania si ei vor ramane fara „prospaturi”. In acelasi timp, colegiul George Cosbuc reprezinta un precedent – daca ei sunt „toleranti”, alte licee de ce n-ar fi. In toata aceasta lupta in spatele usilor, homosexualii au declansat o campanie pe toate fronturile. Activista lor de la Romania Libera, Flavia Dragan, tine zilnic o serie de articole pentru denigrarea parintelui care a facut reclamatia si pentru a lauda „toleranta” (citeste „propaganda”) care incepuse sa se infiripe la George Cosbuc. In acest timp, parintii au inceput sa trimita adrese Inspectoratului Scolar si conducerii liceului, pentru a stopa aceste actiuni distructive la adresa copiilor lor. Va recomandam sa faceti la fel – datele de contact se gasesc pe internet.

A se vedea si Război întru Cuvânt

1 thought on “AFR avertizează: Homosexualii racolează copii în şcolile din România

  1. Am citit si m-am dus din link in link si se vede clar ca oamenii simplii nu mai sunt aparati de sistem. Sistemul de stat lucreaza impotriva lor deja. IARASI…. disperant…

Leave a Reply

Your email address will not be published.