AM REVENIT!

Doar într-o viaţă fantastică se poate întâmpla ca un amărât de bloguleţ inofensiv, asimilabil unuia de artă culinară, modest şi fără de sclipire cum era blogul meu să fie atacat de mai multe ori şi hăcuit, în final, cu un mesaj de tot râsul care în final s-a dovedit fals. Nici computerul meu şi nici altceva nu era virusat. Câtă răutate!

Întâmplarea însă a survenit într-un moment foarte nepotrivit, atunci când eram ocupată până peste cap cu altele şi nu aveam acces la net. Care va să zică aşa! Unii ştiu exact programul meu. Şi dacă au ajuns să se intereseze şi de o gospodină oarecare ca mine, atunci e grav. Lumea nu are ce face, în timp ce eu sunt foarte, foarte ocupată. Şi, cum eu nu îmi făcusem din blogul meu un cap de ţară, a stat cu mesajul ,,Warning,, aproape o lună, timp în care a avut aproape 10 000 de accesări.
De aceea m-am hotârât să mă mut pe alt domeniu. Aici! E mai mult aer.

Intâmplarea îmi întăreşte o bănuială mai veche. Internetul este pe cât de puternic pe atât de fragil. A creat ceea ce nu a existat nicicând pe pământ. A creat a lume a aparenţelor. Dar despre aceasta altădată!
Acum trebuie să îmi organizez noul blog.

3 thoughts on “AM REVENIT!

  1. Si eu am crezut ca te-ai suparat si ai plecat din tara. 😉
    Daca s-au pretat la mijloace atat de josnice pentru a te impiedica sa publici inseamna ca ai suparat rau pe cineva. Vre-un suflet meschin, dar trebuie sa fii mandra. Prezinti interes. Ha Ha Ha

  2. Cand ni se intampla asa ceva, e semn ca suntem pe drumul cel bun si trebuie sa continuam. “Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor spune tot cuvantul rau impotrreiva voastra”…

    @Florian: Si mie, diversi “binevoitori” imi tot sugereaza sa plec din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.