IATĂ ŞI CRIMA PĂRINTELUI EFREM

Intr-o recentă întâlnire a părintelui Efrem, stareţul Mănăstirii Vatopedu, cu Vladimir Putin, egumenul a cerut sprijinul Rusiei pentru ieşirea Greciei din criză. Părerea mea. Personal găsesc că a fost o măsură corectă de vreme ce FMI-ul a luat bani împrumut tot de la Rusia. De ce să fie plătite două dobânzi, una Rusiei şi alta FMI? Mai multe la PELERIN ORTODOX

3 thoughts on “IATĂ ŞI CRIMA PĂRINTELUI EFREM

  1. Din ce citesc mai cred ca se poate adauga si ofensa adusa socialistilor europeni si eleni de a nu accepta "egalitatea de gen" in privinta accesului in Sf Munte. "Acordul semnat atunci apartine unui ev mediu intunecat"… un singur lucru mai ramane de zis: Doamne miluieste!!! cristina p.

  2. Totuşi vă reamintec că, de câte ori şi-au dat mâna grecoteii cu rusnacii, tot de-atâtea ori a curs sânge românesc. Şi au făcut asta acţionânf şi cu călugării grecotei (ăia de spuneau că un valah bun este unul mort şi că limba valahilor trebuie să piară) şi cu mişcări oculte de tip francmasonic (Eteria) căreia i-a căzut victimă Tudor Vladimirescu.

  3. @Donkeypapuas,
    De data aceasta nu şi-au dat nici un fel de mână, de vreme ce părintele Efrem e în situaţia dată.
    Insă situatia de la 1821 este diferită de situaţia de azi. Cunosc problemele la care te referi şi care au continuat până pe la 1900 şi au culminat cu ,,evacuarea,, treptată a vlahilor din Balcani. Aşa au ajuns mulţi aromâni în România. Dar acum e altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.