MOARTE MINŢII DE MAIMUŢĂ!

Prin minte de maimuţă înţeleg un comportament şi o gândire imitativă, lipsa de discernământ, de raportare la valori şi principii creştine, umane în definitiv.

Exact în urmă cu un an de zile publicam postarea ,,Dragii parlamentari: Banii jos!,, în cadrul unei campanii iniţiată de tinerii creştini care solicitau închiderea magazinelor de droguri. Ceream atunci ca spitalizarea tinerilor drogaţi sau deveniţi dependenţi de droguri să fie plătită de parlamentarii care au votat legea criminală în frunte cu Elena Băsescu, al cărei obraz va rămâne în veci pătat de nenorocirea adusă tinerimii române.

Intr-un an problema s-a rezolvat de la sine. Tinerii mor de-a dreptul, fără spitalizare. Moartea, dacă nu ştiaţi, ne arată întotdeauna adevărul. Aşa au văzut şi parlamentarii că şi drogurile uşoare pe care le-au votat pot duce la moarte.
Dar aşa s-a convins şi poporul român ce minţi de maimuţă ne conduc. Căci ce altceva poate fi imitaţia fără discernământ, preluarea neroziilor din campusurile americane, preluarea nelegiuirilor de peste tot. Bine că acolo nu se face sex în public, că s-ar fi găsit o ţoapă să ceară aşa ceva şi pentru România. In definitiv, ce altceva poate fi un om care se trage din maimuţă!? Eu, Slavă Domnului, am fost creată de Dumnezeu.

Din păcate, au trebuit să moară tineri ca să se ajungă la un miting de protest.

4 thoughts on “MOARTE MINŢII DE MAIMUŢĂ!

 1. Eu cred că această inițiativă, susținută de trustul Intact, al lui Dan Voiculescu, este spre destabilizare și distrugere. ”Pune-i la pământ.” – incitare la revoltă. Dacă sunt adevărate acele profeții ale pustnicilor de pe Rarău, atunci astfel de apeluri pot declanșa acele revolte de stradă care vor duce la multă vărsare de sânge, care vor distruge țara. Iar pustinicii au pus clar să nu ne băgăm în ele, căci revoltele nu sunt spre scăpare, ci spre pedepsire, spre pedepsirea păcatelor noastre (Numai avorturile și ar ajunge…), la fel ca guvernul care îl avem și care nu a luat măsuri demne de un genocid?

 2. Da, Prahovean, poti sa ai dreptate! Dar, atata vreme cat crestinii singuri nu au reusit mare lucru si nu s-au facut auziti, nu stiu ce rau s-ar mai putea face sustinand pe cei care vor sa inchida porcariile de magazine de etnobotanice. Si, ce sa destabilizeze, ma rog? O tzara destabilizata de 70 de ani si vanduta la bucata dupa anii 90. A ajuns sa imi fie indiferent cine este la putere.Ma intereseaza doar apararea credintei crestine care inseamna si alungarea raului din societate.

 3. Eu știu despre acestea
  http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/25/proorocie-despre-un-masacru-in-2011-in-romania/
  http://apologeticum.wordpress.com/2010/06/30/un-alt-pustnic-confirma-proorocia-despre-macelul-din-2011/
  Mi s-a spus că nu putem știi dacă sunt adevărate, dar eu cred că sunt. Și mai mult, cred că fără așa ceva, nu mai putem fi salvați, căci la Domnul nu mai vrem să ne întoarcem. Murim de o moarte lentă și rușinoasă, nedemnă de măreția spirituală a înaintașilor noștri. De aceea mă gândesc că o lovitură puternică ca aceasta ne-ar salva, ca să ne întoarcem la Domnul. Eu aștept să înceapă chiar mâine. Nu este că aș vrea să vină asta peste noi, dar cred că ne-ar fi de folos.
  Domnul să ne apere și să ne ajute!

 4. Stiu despre ce vorbesti. Dar eu nu cred ca sunt adevarate. La ora actuala, in afara de o hartuiala cotidiana a opozitiei cu puterea, nici un partid politic nu e dispus sa-si sacrifice imaginea pentru a prelua conducerea. Iar cei de la putere nu isi permit sa treaca in opozitie. Asa ca mitingul anti-etnobotanice poate fi o treaba cinstita. Oricum e foarte necesar pentru rezolvarea problemei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.