O MUZICĂ DE SUFLET

Ca un om care a locuit cinci ani pe malul mării, iubesc marea din octombrie până în mai.Iarna, marea pare ruptă din cer, şi cerul o bucată din mare. Şi de câte ori ascult muzică aromână, mă gândesc la doi dragi arheologi armâni, la doamna Zaharia Covacef şi la Puiu Haşoti. Doi  oameni frumoşi!

6 thoughts on “O MUZICĂ DE SUFLET

 1. Cum am scris si pe site, este o explozie de frumusete, voce si orchestratie! fara cuvinte in rest…….doar lacrimi care dau ghes sa iasa…cristina p.

 2. Buna seara din nou. M-ati facut sa ma indragostesc irecuperabil de muzica aromanilor. I-am cautat, i-am ascultat si ras-ascultat si tot frumosi ii gasesc pe aromani in muzica lor. IAr versurile de o sensibilitate si simplitate care ma uimieste. Va multumesc cu drag, desi nu va cunosc decat din ce postati si cu regret ca nu v-am cunoscut cat am stat in tara, cristina poponete

 3. Doamnei Cristina,

  Multumesc pentru apreciere. V-am raspuns la comentariul afisat la postarea urmatoare : ,,Prostia la arat…,,.
  Din pacate nu sunt etnograf pentru a face un comentariu costumului popular aromanesc, dar dupa cum vedeti are destul de multe elemente comune cu cel romanesc.

 4. Am ascultat in deaprope ceea ce simtiti si sustineti dumnezvoastra,,,EMILIA CORBU,,, este impresionant, ,,cata legatura si lumina in exprimare cand punctul de plecare este Dumnezeu,,sunt uimit de ceea ce se argumneteaza in legatura cu noi,,cu noi oamenii,,,unde poti sa ajungi cand punctul de plecare este Divinitatea si istoria,,,,da,,,pe un taram al constinetei care mereu este insetat de cunoastere si de maretia adevarului absolut,,,DE UNDE VENIM SI INCOTRO NE INDREPTAM,,, senzational ,,,DUMNEZEU SA VA AIBA IN PAZA,,, florin cristea ,,,daca aveti a dresa de colaborare directa va rog sa mio dati,,multumesc

 5. Pt. Florin,
  Va multumesc mult, dar va sigur ca nu merit atatea aprecieri. Doar cand lucrezi cu Dumnezeu, totul capata sens. Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa ne lumineze mintea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.