VALUL CRIZEI. DESFIINŢAREA OPEREI DIN CONSTANŢA

Protestul impresionant al Operei din Constanta desfiinţată printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean Constanţa.Şi aşa vom avea o cultură de manelişti. Imi este greu sa cred ca in România zilelor noastre ar putea supravieţui un teatru de operă particular.

2 thoughts on “VALUL CRIZEI. DESFIINŢAREA OPEREI DIN CONSTANŢA

  1. Ma intreb ce a actionat Constanta in rolul de comunitate "organica si de destin" pentru a salva Opera care este parte din IDENTIATEA ei culturala. Si ma intreb ce face poporul roman, in calitatea lui de comunitate "organica si de destin" pentru supravietuirea propriei sale identitati nationale. Ticalosia celor care ne conduc ne este bine cunoscuta. Stim foarte bine raul care ne vine din exterior. In aceste conditii, ne adresam tot jefuitorilor ptr a ne rezolva problemele?

  2. Constanta este un oras cu un pronuntat destin economic. Comunitatea locala nu mai este ce a fost, iar noua comunitate in care au intrat muncitori ,,ex toto orbe romano,, inca nu este sudata. Multi au mers in Constanta pentru un loc de munca , nu pentru muzica.
    Insa, Constanta este unul dintre putinele orase cu adevarat turistice pe care le are Romania. Cel putin din acest punct de vedere, Opera ar fi putut fi salvata. Insa banii Turismului merg in branduri, nu in obiective concrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.