PRIGOANA CRESTINILOR E PERMANENTA. ACUM IN NIGERIA

Ceea ce s-a intamplat in Nigeria imi confirma inca o data ca prigoana crestinilor continua pana la sfarsitul veacurilor (nota mea). . Si un episcop grec ecumenist a daruit un Coran unei personalitati islamice, cu mare fast, la o ceremonie, in urma cu trei luni.

,,Duminica dimineata in zori musulmanii i-au atacat pe satenii creştini din Nigeria cu macete. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau taieturi pe fata. O victima tanara a fost scalpata, iar cativa erau cu mainile si picioarele retezate. Musulmanii au strigat “Allah Akhbar” (Dumnezeu este Mare) înainte de a navali in locuinte si de a-i ucide pe creştini. Exista supravieţuitorii care au relatat cum s-a produs hacuirea victimelor. Musulmanii furiosi nu au crutat nici macar copiii, dimpotriva i-au scalpat. Printre victimele feminine au fost gasite trupuri violate.

In timp ce au fost detasate trupe pentru a preveni noi atacuri, fortele de securitate au retinut 95 de suspecti, dar se confrunta cu critici aspre pentru turbarea cu care criminalii au reusit sa actioneze.

Mass-media a semnalat faptul ca vecinii musulmani au fost avertizati prin sms-uri cu doua zile inainte de atac, tocmai pentru a se putea refugia inainte de interventia trupelor.
Continuare la Romania Uneste-te

4 thoughts on “PRIGOANA CRESTINILOR E PERMANENTA. ACUM IN NIGERIA

  1. Asa este, Donkeypapuas, Kominternul nu doarme. Iar daca interesul o cere, ia si masca crestina, dupa cum ne avertiza Parintele Staniloae (vezi marturia exceptionala a Parintelui Staniloae de blogul Romania uneste-te).

Leave a Reply

Your email address will not be published.